Δεν κατακρίνει τις αλλαγές στα ελαστικά ο Alonso

Σχετικά άρθρα

GP GRAN BRETAGNA F1/2013

Οι αναγκαστικές αλλαγές στα ελαστικά τής Pirelli μετά από τα 4 κλαταρίσματα που είχαμε στο Βρετανικό Grand Prix, όπου η δομή των πίσω ελαστικών ήταν από Kevlar αντί για ατσάλι και αυτό δεν είχε αρέσει σε όλους, ένας εκ των οποίων είναι ο Lewis Hamilton, ο οποίος είδε το μονοθέσιό του να μην μπορεί να διαχειριστεί τα ελαστικά στη Γερμανία όπως στο Silverstone, με την 5η θέση να είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούσε να πάρει.

Ωστόσο, ο Fernando Alonso δεν κατακρίνει τις αλλαγές μέσα στην σεζόν, ενώ τονίζει πως τα νέα ελαστικά που θα έχουμε στην Ουγγαρία (θα είναι κατασκευής 2012, αλλά με τις φετινές γόμες) μπορεί ν’ αλλάξουν λίγο τις ισορροπίες, διότι κανείς δεν ξέρει πώς θα μπορέσει κάθε ομάδα να ρυθμίσει καλύτερα μονοθέσιό της.

Η Pirelli πέρασε από μία δύσκολη κατάσταση φέτος, δίχως να μπορεί να δοκιμάσει τα ελαστικά της. Πήγαινε από τη μία πλευρά, στην άλλη, αλλά, τελικά, είναι το ίδιο για όλους. Είναι στο χέρι των ομάδων να προσαρμοστούν. Εμείς είχαμε προσαρμοστεί καλά στα πρώτα ελαστικά, αλλά όχι τόσο καλά σ’ αυτά, και τώρα είναι άγνωστο ποιος θα προσαρμοστεί καλύτερο στα ελαστικά που θα έχουμε στην Ουγγαρία.

[Πηγή: GMM | Photo Copyrights: Studio Colombo/Scuderia Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr