Video: Η Pagani Zonda Cinque κάνει άλλα SuperCars να φαίνονται “λίγα”…

Σχετικά άρθρα

Pagazi Zonda Cinque

Ferrari F430, Lamborghini Murcielago, Lamborghini Gallardo κι ένα βελτιωμένο Nissan GT-R. Τώρα, θ’ αναρωτιέσαι τι σχέση μπορεί να έχουν αυτά τα 4 SuperCars μεταξύ τους; Θα σου πω! Προτού σου πω, όμως, ας πούμε κάτι γι’ αυτά: Σίγουρα, είναι αυτοκίνητα που όλοι θέλουμε να οδηγήσουμε, έχουμε φανταστεί τον εαυτό μας να τα οδηγεί και ζηλεύουμε όσους μπορούν και τα “χαίρονται”.

Είναι υπέροχα δημιουργήματα της αυτοκίνησης, δε συμφωνείς; Βρίσκονται όλα μαζί, το ένα παρκαρισμένο δίπλα στο άλλο, αλλά μπορεί αυτόματα να δουν το ενδιαφέρον των ανθρώπων γι’ αυτά να χάνεται ή αν θες να μην υπήρξε ποτέ!

Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Πανεύκολα! Μαζί τους, βρίσκεται παρκαρισμένη και μία Pagani Zonda Cinque, η οποία συγκεντρώνει όλο το ενδιαφέρον πάνω της! Η εκπληκτική της σχεδίαση σε συνδυασμό μ’ ένα απίστευτο εσωτερικό, αλλά και με τον κινητήρα V12 από την AMG, 7.3 λίτρων, με τους 678 ίππους και 784 N·m που παράγει ονειρεμένο ήχο, κάνει τ’ άλλα 4 SuperCars να φαίνονται “λίγα”.

Δεν ξέρω πώς θα με χαρακτηρίσεις, αλλά θα προτιμούσα την Zonda Cinque, παρά τις F430, Murcialago, Gallaro και το GT-R μαζί…

http://www.youtube.com/watch?v=I_nhp0zakxM

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...