Jonahathan Neale: Κάναμε κάποια λάθη, θα τα ξεπεράσουμε και θα προχωρήσουμε

Σχετικά άρθρα

Jonahathan Neale

O εκτελεστικός διευθυντής της Mclaren, Jonathan Neale, προέτρεψε την ομάδα του να μην σκέπτεται τα λάθη που έγιναν στην φετινή σεζόν και να προχωρήσουν μπροστά, καθώς είναι πλέον ορατό το ενδεχόμενο μετά το 2006 η ομάδα του να μην καταφέρει να κερδίσει κανέναν αγώνα.

Η Mclaren φέτος προσπάθησε να δημιουργήσει από την αρχή ένα νέο μονοθέσιο. Χρησιμοποίησε νέες ιδέες σε αυτό, χωρίς να προσπαθήσει να εξελίξει το μονοθέσιο του 2012 που έδειξε στους τελευταίους του αγώνες ότι ήταν άκρως ανταγωνιστικό. Το φετινό μονοθέσιο της ομάδας, δεν έχει καταφέρει να τερματίσει πάνω από την πέμπτη θέση και γι’αυτόν τον λόγο η ομάδα ξεκινήσε την δημιουργία και εξέλιξη του μονοθεσίου του 2014.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Jonathan Neale είπε:

Η F1 είναι ένα σπορ που σε τιμωρεί αν δεν έχεις ανταγωνιστικό ρυθμό. Για να το πετύχεις αυτό μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους κάθε δεκαπέντε μέρες απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση. Σίγουρα βελτιωθήκαμε στην αξιοπιστία και στην συνοχή της ομάδος, όμως η μεταφορά των δεδομένων από το εργοστάσιο στην πιστά, δεν αποδίδει τα αναμενόμενα αποτελέσματα και αυτό είναι που μας προβληματίζει. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να επιλύσουμε τα προβλήματα που είχαμε φέτος και σίγουρα δεν θα τα επαναλάβουμε την επόμενη χρονιά. Πρέπει να κοιτάμε στο μέλλον και να προσπαθούμε σκληρά, γιατί η Μclaren έχει 50 χρονιά ιστορίας και 182 νίκες. Είμαι σίγουρος ότι θα επιτρέψουμε στις νίκες, δεν μας πιάνει πανικός, κάναμε σίγουρα κάποια λάθη, αλλά όμως πρέπει να τα ξεπεράσουμε και να προχωρήσουμε

Σε ερώτηση αν ο Jenson Button μπορεί να κερδίσει κάποιον από τους επόμενους αγώνες απάντησε:

Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να συμβεί αυτό, όμως η ομάδα δείχνει να δουλεύει σωστά και αυτό το είδατε και στη Γερμανία όπου η στρατηγική μας και η διαχείριση των ελαστικών ήταν άψογη. Θα ήταν καλό το μονοθέσιο να είχε και λίγο καλύτερο ρυθμό αγώνα έτσι ώστε να ήμασταν ανταγωνιστικοί και με τους πρωτοπόρους. Όμως απλά θα είμαστε ικανοποιημένοι αν κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στα δοκιμαστικά του Σαββάτου και στον αγώνα της Κυριακής.

[Πηγή: Apex]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...