Video: Η Mercedes μάς εξηγεί τον γύρο εξόδου

Σχετικά άρθρα

F1 Installation Lap

Ο πρώτος γύρος ενός μονοθεσίου όταν βγει από το pit lane, στην πίστα ονομάζεται “installation lap” ή και “out lap”, όπου το “out” αναφέρεται στην έξοδο του μονοθεσίου από τα pits. Εμείς, όπως είναι λογικό, δε δίνουμε πολλή σημασία στον γύρο αυτό, καθώς θέλουμε να επικεντρωθούμε στα μονοθέσια που κάνουν γρήγορους γύρους, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τις ομάδες και τους οδηγούς.

Εκτός από το να φέρει τα ελαστικά και τα φρένα στην ιδανική θερμοκρασία, για είναι το μονοθέσιό του έτοιμο για έναν ή περισσότερους γρήγορους γύρους, γίνονται διάφοροι έλεγχοι στα συστήματα του αυτοκινήτου, για να βεβαιωθεί η ομάδα ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο μονοθέσιο.

Η Mercedes μάς δείχνει τι ακριβώς γίνεται στον γύρο εξόδου, με τον Nico Rosberg να κάνει έναν στις φετινές χειμερινές δοκιμές.

[Πηγή: Mercedes AMG]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...