Άντρας συνελήφθη στην Αυστραλία επειδή οδηγούσε το αυτοκίνητό του με κάβουρα αντί για τιμόνι!

Σχετικά άρθρα

4837696-4x3-940x705

Τι άλλο θα ακούσουμε Θεέ μου;;;

Η αστυνομία στην Αδελαΐδα στην Αυστραλία, σταμάτησε έναν άντρα ο οποίος οδηγούσε με δύο σκασμένα λάστιχα. Όταν όμως πλησίασαν για να ελέγξουν το αυτοκίνητο και τον οδηγό, τους περίμενε μία έκπληξη.

Ο 38χρονος άντρας είχε αντικαταστήσει το τιμόνι στο αυτοκίνητό του με ένα κάβουρα που τον είχε κλειδώσει στον άξονα του τιμονιού. Έτσι οδηγούσε για ένας θεός ξέρει πόση ώρα. Όμως οι παραβάσεις δεν σταμάτησαν σε αυτό. Ο άντρας ήταν υπό την επήρεια μεταμθεταμίνης και κάνναβης και σαν να μην έφταναν αυτά, δεν είχε δίπλωμα οδήγησης καθώς του είχε αφαιρεθεί στο παρελθόν.

Τώρα, ο άντρας αυτός κατηγορείται για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια αλλά και παραβίαση των όρων της αναστολής του! Σε δήλωσή της, η αστυνομία Νότιας Αυστραλίας αναφέρει:

Ενώ αυτό ήταν ένα ακραίο παράδειγμα, η αστυνομία επιθυμεί να υπενθυμίσει στους αυτοκινητιστές πως έχουν ευθύνη να οδηγούν με προσοχή!

[Πηγή: Daily Mail]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

H Geely κάνει παγκόσμια διαθέσιμο το νέο premium brand της, Galaxy

Πριν σχεδόν ένα χρόνο, η Geely παρουσίασε το νέο της πολυτελές brand, το οποίο ονομάζει Galaxy. Σήμερα, η κινέζικη εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα κάνει...
Autoblog.gr