O Ross Brawn παραδέχτηκε ότι ο Paddy Lowe θα πάρει τη θέση του στην ομάδα Mercedes AMG

Σχετικά άρθρα

 Ross Brawn accepts Paddy Lowe to replace him at Mercedes AMG

Ο υπεύθυνος της αγωνιστικής ομάδας της Mercedes AMG Petronas, Ross Brawn, παραδέχθηκε ότι ο Paddy Lowe μπορεί στο μέλλον να τον αντικαταστήσει σαν επικεφαλής της ομάδας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Πολλές υποθέσεις έχουν ακουστεί.Η ομάδα είχε φτιάξει ένα πλάνο για το μέλλον στο οποίο εγώ θα έδινα την θέση μου στον Paddy ο οποίος με την σειρά του θα αναλάμβανε όλες της ευθύνες. Όμως ήρθαν έτσι τα πράγματα και ο Paddy ήρθε νωρίτερα στην ομάδα όποτε πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο αρχικό μας πλάνο. Αυτή την στιγμή ο Paddy μας βοηθάει με όποιο τρόπο μπορεί. Εγώ είμαι ο υπεύθυνος της ομάδας και ο Paddy δουλεύει για μένα, αλλά σίγουρα αυτό στο μέλλον θα αλλάξει. Δεν ξέρω το πότε θα γίνει αυτό αλλά ήδη κοιτάω το 2014 που θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική χρονιά με νέες τεχνολογίες . Το σίγουρο είναι ότι η Mercedes προσπαθεί πολύ για να είναι άκρως ανταγωνιστική.

Όσο για τι ρόλο θα έχει ο Brawn στην ομάδα, ο ίδιος συνέχισε δηλώνοντας:

Δεν ξέρω τι ρόλο θα έχω.Υπάρχουν αρκετές επιλογές που μπορεί να κάνω

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...