Ecclestone: Μάλλον, δε θα έχουμε Ινδικό GP το 2014

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix Of India

Οι 19 φετινοί αγώνες και οι 3 (Νέα Υόρκη, Sochi και Αυστρία) που θα μουν στο πρόγραμμα το 2014 σημαίνει ότι θα έχουμε 22 αγώνες τη νέα σεζόν. Φυσικά, μοιάζει δύσκολο ή και απίθανο, με τον Bernie Ecclestone να ξεκαθαρίζει ακόμα μία φορά πως δε θα δούμε περισσότερους από 20 αγώνες το 2014.

Από τις 3 νέες πίστες που θέλουν να διοργανώσουν Grand Prix, η Νέα Υόρκη δε θα πρέπει να θεωρείται και τόσο σίγουρη, λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι, ενώ, από το φετινό πρόγραμμα, η Ινδία συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να μη βρίσκεται στο πρόγραμμα του 2014, ύστερα και από τα όσα είπε ο Ecclestone:

Μάλλον, η Ινδία δε θα είναι στο πρόγραμμα του 2014. Το πρόβλημα είναι πολιτικό.

Ωστόσο, οι Ινδοί έχουν δηλώσει, πριν από περίπου έναν μήνα, ότι το συμβόλαιό τους λήγει το 2015, έτσι θα διοργανώνουν μέχρι και τότε Grand Prix. Φυσικά, τα λεγόμενα του Ecclestone έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα σε τέτοια θέματα, συνεπώς δεν είναι καθόλου απίθανο να μην έχουμε Ινδικό Grand Prix την επόμενη σεζόν. Όπως και να ‘χει, θα χρειαστεί να έχουμε αρκετή υπομονή για να μάθουμε τους 20 αγώνες για το 2014.

[Πηγή: Reuters | Photo Copyrights: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...