Η Pirelli επιβεβαιώνει ότι θα έχουμε χειμερινές δοκιμές στη Μέση Ανατολή

Σχετικά άρθρα

Dubai Autodrome

Εδώ και μήνες, οι ομάδες, η FIA και η Pirelli συζητούν το ενδεχόμενο να κάνουν κάποιες από τις φετινές χειμερινές δοκιμές στη Μέση Ανατολή (Μπαχρέιν, Abu Dhabi ή Dubai), καθώς εκεί οι θερμοκρασίες είναι πιο αυξημένες απ’ ό,τι στην Ισπανία, και αυτό αναμένεται να βοηθήσει την Pirelli και τις ομάδες, διότι οι θερμοκρασίες εντός τής σεζόν είναι μεγαλύτερες κατά κύριο λόγο απ’ ό,τι τον χειμώνα.

Ο Paul Hembery, Αγωνιστικός Διευθυντής τής Pirelli, αποκαλύπτει πως υπάρχει συμφωνία για να λάβουν χώρα κάποιες δοκιμές σε πίστες που βρίσκονται στη Μέση Ανατολή, με το Μπαχρέιν να είναι φαβορί.

Έχουμε συμφωνήσει ότι κάποιες από τις χειμερινές δοκιμές θα γίνουν στη Μέση Ανατολή: ο καιρός είναι ζεστός, κάτι που για ‘μάς είναι πρόοδος, ακόμα κι αν μιλάμε για πριν την έναρξη της σεζόν.

Εμείς έχουμε πάει στο Dubai, στο παρελθόν, για πολλούς διαφορετικούς αγώνες, αλλά το πρόβλημα είναι ότι η πίστα χρησιμοποιείται σπάνια και υπάρχει πολλή σκόνη στην άσφαλτο. Πιστεύω ότι το Μπαχρέιν είναι η καλύτερη επιλογή για δοκιμές.

[Πηγή: Apex]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...