Hamilton: Νιώθω ότι μπορώ να κερδίσω 10 αγώνες με την W04

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Ο Lewis Hamilton είναι, ίσως, το πιο απαισιόδοξο άτομο μέσα στη Mercedes: Πριν από το Silverstone, είχε δηλώσει ότι η νίκη είναι απίθανη μέσα στην πατρίδα του, όμως θα μπορούσε να νικήσει αν δεν είχε κλατάρισμα που τον έριξε στην τελευταία θέση, με τον Nico Rosberg, ωστόσο, να είναι αυτός ο νικητής, και την W04 ένα πάρα πολύ γρήγορο μονοθέσιο και στον αγώνα, όχι μόνο στις κατατακτήριες. Επίσης, πριν από την Ουγγαρία, ο Βρετανός είχε πει πως χρειαζόταν θαύμα για να νικήσει, με τη νίκη να έρχεται, και μάλιστα με άνεση.

Μετά από την πρώτη νίκη του με τη Mercedes, όμως, ο 28χρονος πιστεύει πως, με την ανταγωνιστικότητα που είχε η W04, μπορεί να κερδίσει όλους τους υπόλοιπους αγώνες τού φετινού πρωταθλήματος, κάτι που δε συνέβαινε πέρυσι με τη McLaren MP4-27, όπως λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος:

Πέρυσι, δεν ένιωσα ότι είχα το μονοθέσιο να κερδίσω 10 αγώνες. Αλλά, φέτος, νιώθω ότι έχω ένα αυτοκίνητο που μπορεί να κερδίσει 10 αγώνες. Τα ελαστικά θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο, αλλά ειλικρινά πιστεύω σ’ αυτό το μονοθέσιο· έχει απίστευτη αίσθηση. Νιώθεις ότι είναι μαζί με τις Red Bull και τις Lotus. Στην Ουγγαρία, νομίζω ότι ο ρυθμός μας ήταν πολύ παρόμοιος.

Αν μπορούμε να συνεχίσουμε με τον ρυθμό που έχουμε στις κατατακτήριες, να είμαστε μπροστά και να κάνουμε τα ελαστικά να δουλεύουν σωστά, τότε μπορούμε να παλέψουμε μαζί τους. Η Mercedes είναι τόσο διαφορετική σε σχέση με άλλα αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει· είναι ένα από τα καλύτερα. Η McLaren τού 2008 (η MP4-23) ήταν πολύ καλή. Θέλω να πω ότι η Mercedes είναι ακόμα καλύτερη από εκείνη.

Το Ουγγρικό Grand Prix ήταν ένα πολύ θετικό βήμα για τη Mercedes, με τον Ross Brawn να δηλώνει ότι η ομάδα του είναι στο παιχνίδι τού πρωταθλήματος. Ο Hamilton λέει τώρα πως η W04 θα πρέπει να βελτιωθεί κι άλλο, ενώ οι αγώνες που έρχονται ταιριάζουν στον Πρωταθλητή τού 2008.

Οι πίστες που ακολουθούν θα πρέπει να μου ταιριάζουν. Πραγματικά, ανυπομονώ για το δεύτερο μισό τής σεζόν: είναι συνήθως το αγαπημένο μου κομμάτι. Πρέπει να βελτιώσουμε κι άλλα πράγματα, αλλά κάναμε ένα καλό βήμα στην Ουγγαρία.

[Πηγή: The Independent]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr