Ο Ross Brawn λέει ότι θα εμφανιστούν ακόμα πιο δυνατοί

Σχετικά άρθρα

Ross BrawnΟ Πρόεδρος της Mercedes AMG, Ross Brawn, υποστηρίζει ότι πλέον έχει έρθει η στιγμή που η ομάδα του θα μετατρέψει τις pole position σε νίκες. Την φετινή σεζόν η ομάδα της Mercedes έχει καταλάβει τις περισσότερες pole position (εφτά), όμως δεν έχει καταφέρει εκτός από δυο φορές (Μονακό & Ουγγαρία) να τις εκμεταλλευτεί. Οι αναβαθμίσεις που προτίθεται να φέρει η ομάδα για τους υπολοίπους εννέα αγώνες του πρωταθλήματος, όπως δήλωσε ο Βρετανός θα δώσουν μια περαιτέρω ώθηση στην ομάδα:

Γνωρίζω τις αναβαθμίσεις που έρχονται στους προσεχείς αγώνες, από το τεχνικό τμήμα της ομάδας και πιστεύω πως αν οι καινοτομίες που έχουμε ήδη εφαρμόσει έχουν δουλέψει, έτσι και οι νέες αναβαθμίσεις θα δουλέψουν ικανοποιητικά. Στους εναπομείναντες αγώνες πιστεύω ότι όλες αυτές οι αναβαθμίσεις του μονοθέσιου θα μας δώσουν το κάτι παραπάνω σε απόδοση

Ενώ στη συνεχεία των δηλώσεων του, ο Brawn επαίνεσε τον Hamilton:

Χρειάστηκε λίγο καιρό μέσα στην ομάδα άλλα βλέπω κάποια πολύ θετικά σημάδια από αυτόν και ιδιαίτερα στους τελευταίους αγώνες ήταν εξαιρετικός. Αποκτά αυτοπεποίθηση και και συνάμα κινείτε στην σωστή κατεύθυνση. Μόλις ξεκινήσαμε ένα ταξίδι με τον Lewis και δεν ξέρουμε που αυτό θα σταματήσει.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα