Το ανανεωμένο Audi Quattro Concept θα βασίζεται στο A6

Σχετικά άρθρα

audi-quattro-concept-3_0-700x494

Η έκθεση της Φρανκφούρτης πλησιάζει όντας λιγότερο από έναν μήνα μακριά και καθώς συμβαίνει αυτό, νέες πληροφορίες βγήκαν στη δημοσιότητα για το ανανεωμένο Audi Quattro Concept.

H Autobild αναφέρει πως το μοντέλο θα έχει ρηξικέλευθο σχεδιασμό και θα δίνει μία ιδέα για την νέα σχεδιαστική ταυτότητα της φίρμας. Λέγεται πως θα είναι περίπου 4,6 μέτρα μακρύ και θα βασίζεται σε μία «βελτιωμένη» έκδοση της πλατφόρμας του Audi A6. Το Concept σύμφωνα με πληροφορίες θα ζυγίζει περί τα 1.200 κιλά χάρη στην εκτενή χρήση αλουμινίου και ανθρακονημάτων.

Για την κίνηση θα φροντίζει ένας twin-turbo, V8, 4 λίτρων που θα αποδίδει 600+ άλογα και 800Nm ροπής που επιτρέπει επιτάχυνση έως τα 100km/h από στάση σε περίπου 3 δευτερόλεπτα.

Τέλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Audi σκέφτεται σοβαρά μία έκδοση παραγωγής του συγκεκριμένου οχήματος οπότε θα παρακολουθεί πολύ στενά την ανταπόκριση του κοινού.

[Πηγή: Autobild]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...

Genesis G80 EV Magma Concept

Στο περίπτερο της Genesis στην έκθεση του Πεκίνου βρίσκεται το G80 EV Magma Concept, με το πρωτότυπο να ξεχωρίζει από το νέο bodykit κατασκευασμένο...