Η πόρτα της Ferrari για τον Raikkonen είναι ακόμα ανοιχτή, λέει ο μάνατζερ του

Σχετικά άρθρα

AR-130319825

Χθες διαβάσαμε τον μάνατζερ του Kimi Raikkonen, Steve Robertson, να παραδέχεται ότι οι συζητήσεις του με την ομάδα της Red Bull για μεταπήδηση του Φινλανδού  στην αυστριακή ομάδα δεν είχαν θετική κατάληξη.

Όμως η πόρτα της Ferrari, της άλλης μεγάλης ομάδας που συνδέεται το όνομα του 33-χρονου οδηγού είναι ακόμα ανοιχτή, βάζοντας στην άκρη τις όποιες παλιές παρεξηγήσεις και αντικατάσταση του από τον Fernado Alonso το 2009.

Ο Robertson δήλωσε επί του θέματος:

Μέχρι να ανακοινώσουν επίσημα της θέσεις των οδηγών τους, είναι δουλειά μου να μιλάω με όλες τις ομάδες και να δω τι είναι διαθέσιμο.

Σε άλλη του δήλωση ο Βρετανός μάνατζερ ανέφερε ότι έχουν πάνω από μια εναλλακτικές εκτός από τη Lotus για το 2014, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Δεν ανησυχώ, επειδή έχουμε επιλογές…πολλές

Στο παρασκήνιο, τώρα, του ναυαγίου της μεταγραφής του στη Red Bull καθοριστικό ρόλο έπαιξε η επιμονή του Dr Helmut Marko να μην πάει ο Raikkonen στην αυστριακή ομάδα, παρά τις πολύ μεγάλες πιέσεις του αγωνιστικού διευθυντή της ομάδας,Christian Horner.

Ο Marko ήταν αυτός που έπεισε τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Dietrich Mateschitz, ότι η Red Bull Racing πρέπει να πάρει τον νεαρό Αυστραλό Daniel Ricciardo, καθώς αυτός θα φέρει ισορροπία στο οδηγικό δίδυμο.

Τέλος, μια δημοσίευση στο Twitter του Fernando Alonso, μπορεί να θεωρηθεί απάντηση στη κριτική που δέχτηκε από τον πρόεδρο της Ferrari, Luca di Montezemolo, γράφοντας χαρακτηριστικά μια σοφία των Σαμουράι:

Ο πολεμιστής που χρησιμοποιεί το ξίφος, όταν προσβληθεί δεν μπορεί να θεωρηθεί γενναίος. Ο γενναίος άνθρωπος δεν χαμηλώνει το βλέμμα, επειδή έχει υψηλότερους στόχους

[Πηγή: BBC, O Estado de S.Paulo]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr