O Kimi Raikkonen δε πάει στη Red Bull, σύμφωνα με το μάνατζερ του

Σχετικά άρθρα

raikkonenrobertson

Ο Steve Robertson, προσωπικός μάνατζερ του Kimi Raikkonen, επιβεβαίωσε ότι οι διαπραγματεύσεις που είχε ο Φινλανδός με την ομάδα Redbull δεν είχαν θετική κατάληξη.

Έτσι ο Daniel Ricciardo, είναι πλέον σχεδόν σίγουρο ότι θα γίνει ο δεύτερος οδηγός της Αυστριακής ομάδας. Ο Kimi Raikonen και ο Daniele Ricciardo ήταν οι δυο βασικοί διεκδικητές του δεύτερου μονοθέσιου της Redbull, όμως με τις δηλώσεις του μάνατζερ του Kimi Raikonen στη Φινλανδική εφημερίδα Turun Sanomat, επιβεβαίωσε όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν τις προηγούμενες μέρες ότι στον αγώνα του Spa, η Redbull θα ανακοινώσει τον Daniel Ricciardo σαν δεύτερο οδηγό της ομάδας.

Ο Steve Robertson δήλωσε χαρακτηριστικά:

Ο Kimi δεν θα οδηγεί για την Redbull το 2014. Είχαμε κάποιες επαφές αλλά δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την συμφωνία αυτή.

Έτσι το μεγαλύτερο σίριαλ του καλοκαιριού για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Mark Webber φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του.

[Πηγή: Turun Sanomat]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...