OnBoard Video: Με μια Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse World Record Car Edition

Σχετικά άρθρα

veyron (2)

Κάποιος έχει παραλάβει ήδη μια Veyron Grand Sport Vitesse World Record Car Edition και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε μια onboard βόλτα με το ταχύτερο cabrio αυτοκίνητο παραγωγής του κόσμου, αφού αυτή μπορεί να πιάσει τα 408,84 χλμ/ώρα.

Η Bugatti Grand Sport Vitesse World Record Convertible είναι απλά μια ειδική έκδοση της Grand Sport Vitesse έτσι ώστε να γιορτάσει το νέο ρεκόρ και φορά τον 8.0-λιτρων W16 τετράτουρμπο κινητήρα ο οποίος αποδίδει 1.200 άλογα με 1.500 Nm ροπής.

Τα επιπλέον 199 άλογα προέρχονται από τα μεγαλύτερα turbo και τα μεγαλύτερα intercooler μαζί με τον επαναπρογραμματισμό της ECU ενώ το σασί έχει δεχτεί και αυτό αναβαθμίσεις ώστε να αντέχει την μεγαλύτερη δύναμη.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτα DSG κιβώτιο το οποίο στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 2.6 δευτ, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 7.1 δευτ. με τελική ταχύτητα 410 χλμ/ώρα.

Έχει μέση κατανάλωση 37.2 λίτρα/100 χλμ με 867 γρ/χλμ εκπομπές CO2. Ντεμπούτο θα κάνει την επόμενη εβδομάδα στην έκθεση της Σανγκάη και μόλις 8 τέτοια αυτοκίνητα θα βγούνε στη παραγωγή με κόστος 1,99 εκατ. ευρώ, χωρίς τους φόρους της κάθε χώρας.

[Πηγή: YouTube | Thanks for the tip, Fonis]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...