Video: Ταύρος Vs Citroen AX, σημείωσε 1

Σχετικά άρθρα

bull

Η ταυρομαχία είναι ένα παραδοσιακό αγώνισμα, που έγινε γνωστό από τις λατινοαμερικάνικες χώρες, και κυρίως από την Ισπανία.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσεις, θα δεις έναν μαύρο ταύρο να κυκλοφορεί σε έναν κεντρικό δρόμο της Ισπανίας και να τρέχει, χτυπώντας τα αυτοκίνητα που βλέπει. Πολλοί οδηγοί κατέβηκαν από τα αυτοκίνητα τους προσπαθώντας να τον διώξουν, όμως ο ταύρος είχε αντίθετη γνώμη.

Το αγριεμένο ζώο έβαλε στο μάτι ένα κόκκινο Citroen AX, και χτυπώντας το δυνατά με τα κέρατα του το αναποδογύρισε. Το βίντεο είναι τραβηγμένο από τον οδηγό του Citroen κάτι που εγώ στη θέση του δεν θα έκανα, αντίθετα θα έβαζα πρώτη και θα προσπαθούσα να τον αποφύγω.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...