Ο James Calado είναι ο νέος δοκιμαστής της Force India

Σχετικά άρθρα

young-driver-test-formula-one-silverstone-james-calado-force-india

Ο 24-χρονος Βρετανός, έδειξε να κερδίζει την εμπιστοσύνη της ομάδας με τις εμφανίσεις του στο τεστ νέων οδηγών στο Silverstone, αλλά και με αυτές στο GP2, όπου μετράει μια νίκη και άλλα 4 βάθρα. Ο Vijay Mallya του πρόσφερε την θέση του τρίτου οδηγού της ομάδας και ο Calado θα πάρει την πρώτη του γεύση από επίσημη διαδικασία, στις ελεύθερες δοκιμές του grand prix της Monza, όπου και θα αξιολογηθεί. Ο Ινδός επιχειρηματίας δήλωσε για αυτή την εξέλιξη:

Είμαι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσω ότι έχουμε υπογράψει τον James ως τρίτο οδηγό. Δουλέψαμε μαζί του κατά τη διάρκεια των δοκιμών στο Silverstone και εντυπωσίασε τους πάντες με την ταχύτητα και τη συνέπεια του. Εμείς πάντα προσπαθούμε να υποστηρίξουμε τους νέους οδηγούς και αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον James, ώστε να κερδίσει πολύτιμη εμπειρία μέσα σε μονοθέσιο Formula 1.

Ο Calado θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί πίσω από το τιμόνι της VJM06 και σε άλλους αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν, βοηθώντας παράλληλα την Force India στο πλάνο εξέλιξης του φετινού μονοθεσίου.

Ο James θα λάβει μέρος στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής (στη Monza). Επίσης, θα κάνει το ίδιο σε αρκετούς φετινούς αγώνες. Είναι πάντα χρήσιμο να παίρνεις πληροφορίες για το αυτοκίνητο από έναν ακόμη οδηγό και αυτό θα μας βοηθήσει και στο να αξιολογήσουμε τον James.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...