Video: Ο Steve Sutcliffe οδηγεί το Caterham 620R, το πιο γρήγορο Caterham που φτιάχτηκε ποτέ

Σχετικά άρθρα

Caterham 620R driven - Caterham's fastest ever road car tested

Tο Caterham 620R, το νέο, τελευταίο και κορυφαίο μοντέλο της μικρής Βρετανικής εταιρίας, που αντικαθιστά το R500, είναι ένα από τα πιο extreme και ελαφριά σπορ αυτοκίνητα που κατασκευάστηκε ποτέ, και στο τελευταίο βίντεο του Αγγλικού Autocar Steve Sutcliffe το θέτει σε διάφορες δοκιμασίες.

Να θυμίσω ότι εξοπλίζεται με τον 2,0-λιτρο Duratec κινητήρα της Ford απόδοσης 315 ίππων στις 7.700 σ.α.λ με 296 Nm ροπής στις 7.350 σ.α.λ, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε 2,79 δευτερόλεπτα.

Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν μέσα στο 2013 με αρχική τιμή £49.995 (€58.000), κάνοντας το μοντέλο ακριβότερο κατά £7.500 σε σχέση με το R500. Διαθέτει αγωνιστικό σύστημα ψύξης, νέα γρίλια που βελτιώνει την εισαγωγή του αέρα, ζάντες 13″ με Avon ZZR ελαστικά, αγωνιστικό τιμόνι, αγωνιστικά καθίσματα, carbon διακοσμητικά, σειριακό εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και νέο πίνακα οργάνων.

Ποια θα ήταν η δικιά σου επιλογή; Αυτό, το BAC Mono, το Ariel Atom ή το KTM X-Bow;

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...