Αγοράζει μερίδιο στη Williams ο Ross Brawn;

Σχετικά άρθρα

Ross Brawn

Αργά το βράδυ της Κυριακής που μας πέρασε, βγήκε η φήμη πως ο Ross Brawn ενδέχεται να αγοράζει μερίδιο της ομάδας της Williams.

Δημοσιογράφος του Αγγλικού Sky, έκανε αναφορά στην ιστορία με αφορμή μία άλλη φήμη που είχε βγει πριν λίγο καιρό πως ο Toto Wolff πουλάει το μερίδιο που έχει στην Αγγλική ομάδα –το μερίδιο φτάνει το 15%-. Ο Wolff και ο Brawn αυτή τη στιγμή εργάζονται κάτω από την ίδια στέγη, την Mercedes δηλαδή, που παρεμπιπτόντως θα προμηθεύει με κινητήρες την Williams του χρόνου.

Ο Ross Brawn, έχει παραδεχθεί πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα αντικατασταθεί από τον Paddy Lowe ως υπεύθυνος της αγωνιστικής ομάδας της Mercedes GP οπότε η αγορά μετοχών της Williams ίσως να είναι μία κίνηση προς το μέλλον. Μην ξεχνάμε πως ο Brawn ξεκίνησε την μεγάλη του καριέρα στην Formula 1 όταν ο ίδιος ο Sir Frank Williams του έδωσε δουλειά.

Από την άλλη πλευρά, το γερμανικό Auto Motor und Sport, ανέφερε το Σάββατο πως ο Wolff θα πουλήσει τις μετοχές του αλλά σε Ρώσους. Υπάρχει και η Τρίτη φήμη πως ο ίδιος ο Wolff αρνήθηκε πως πουλάει τις μετοχές του στον Brawn.

Σε αυτό το σημείο με λίγα λόγια δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για το τι συμβαίνει. Το μόνο που ξέρουμε –και πάλι όχι με απόλυτη σιγουριά- είναι πως κάποιες μετοχές θα αλλάξουν χέρια. Τώρα για το πόσες θα είναι αυτές και που θα καταλήξουν μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...