Οι τρεις ομάδες που έχει επαφή ο Massa για το 2014

Σχετικά άρθρα

massa O Felipe Massa, μετά την ανακοίνωση του ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα της Ferrari, τις τελευταίες μέρες βρίσκετε στο επίκεντρο των μεταγραφικών φημών. Τρεις είναι από ότι φαίνεται οι ομάδες που έχουν έρθει σε επαφή με τον Βραζιλιάνο, με τη πρώτη ομάδα όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα να είναι η Lotus. H βρετανική ομάδα δε το κρύβει καθώς όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος της ομάδας Eric Boullier, ότι ο Βραζιλιάνος έχει προταθεί στην Βρετανική ομάδα μεσώ μάνατζερ, κάτι που επιβεβαιώνει και ο Βραζιλιάνος με τις ακόλουθες δηλώσεις:

Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με Lotus και όλα πάνε καλά, έχουν ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο, το οποίο είναι και αυτό που θέλω

Η δεύτερη ομάδα που εμπλέκεται το όνομα του, σύμφωνα πάντα με τον Βραζιλιάνο, είναι η McLaren, με τον ίδιο να δηλώνει χαρακτηριστικά για την ομάδα του Woking:

Είμαστε επίσης σε επαφή με τη McLaren, αλλά δύσκολο να κρίνουμε τι θα γίνει

Τέλος, η τρίτη ομάδα που παίζει το όνομα του είναι η Williams, η οποία επιθυμεί την απόκτηση του Βραζιλιάνου (κυρίως για να προσεγγίσει την Petrobas). Αυτό θα γίνει στη περίπτωση που ο Pastor Maldonado μετακομίσει στο Enstone και την Lotus. Ένας ακόμα λόγος που ο μελλοντικός σταθμός στη καριέρα του Massa μπορεί να είναι η ομάδα της Williams είναι γιατί θα ανακοινώσει σύντομα την συνεργασία της με τον Rob Smedley, τον νυν αρχιμηχανικό του Felipe Massa στη Ferrari.
[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα