Raikkonen: Εφύγα από τη Lotus επειδή δεν με πλήρωναν

Σχετικά άρθρα

Raikkonen

Ο Kimi Raikkonen σε σημερινές του δηλώσεις του ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι ο λόγος που έφυγε από την ομάδα της Lotus, δεν ήταν άλλος παρά μόνο οικονομικός, τονίζοντας:

Μου αρέσει να αγωνίζομαι, αυτός είναι ο μόνος λόγος που είμαι εδώ. Αλλά ο λόγος που εγκατέλειψα την ομάδα είναι καθαρά οικονομικός. Δεν μου έδιναν τον μισθό μου. Ο Raikkonen, θεωρεί ότι οι άνθρωποι της Lotus γνώριζαν τόσο οικονομικά, αλλά και τεχνικά τι έπρεπε να κάνουν για να τον διατηρήσουν στην ομάδα. Υπήρξαν πολλά πράγματα και σίγουρα ξέρουν ποια είναι αυτά. Είναι δύσκολο να πω με ποιο τρόπο δεν θα είχε συμβεί αυτό, αλλά η συμφωνία (με τη Ferrari) έχει γίνει τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος που έχω κάνει μια τέτοια συμφωνία.

Σε ερώτηση που έγινε στον Φιλανδό, αν θα έχει καλές σχέσεις με τον Alonso αυτός δήλωσε:

Δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει κάτι τέτοιο. Είμαστε αρκετά μεγάλοι για να ξέρουμε τι κάνουμε και η ομάδα εργάζεται για να γίνουν όλα με τον σωστό τρόπο. Αν υπάρχει κάτι, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να το συζητήσουμε. Δεν είμαστε 20 χρονών παιδιά πια. Μπορεί να κάνω λάθος, ο χρόνος θα δείξει, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλα τα πράγματα θα πάνε καλά. Σίγουρα, θα υπάρξουν σκληροί αγώνες και μεγάλες μάχες, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε εντάξει. Ξέρω την ομάδα, ξέρω τους ανθρώπους. Προφανώς υπάρχουν κάποιοι νέοι άνθρωποι και κάποιοι άλλοι έχουν παραμείνει από τότε που ήμουν εκεί. Δε νομίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολο να τα πάω καλά. Τα μονοθέσια θα είναι προφανώς διαφορετικά, νομίζω ότι εκεί θα είναι η δυσκολία, να κανείς το μονοθέσιο να δουλέψει σωστά και να είναι αξιόπιστο. Όποιος καταφέρει να κάνει το καλύτερο μονοθέσιο θα μπορεί να πάρει και περισσότερα από αυτό.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...