Στόχος της McLaren-Honda ο Alonso για το 2015;

Σχετικά άρθρα

alon_mcl_montecarlo_07_d

Τα δοκιμαστικά της Παρασκευής έχουν ήδη ξεκινήσει, όμως η φήμη που έχει κυκλοφορήσει στα paddock είναι αρκετά σοβαρή και αναφέρει ότι ο πραγματικός λόγος που η McLaren έχει καθυστερήσει την ανακοίνωση των δύο οδηγών της για το επόμενο έτος, είναι επειδή βρίσκετε σε διαπραγματεύσεις με τον δυσαρεστημένο από την Ferrari, Fernado Alonso.

Σε ερώτηση που έγινε στον Martin Whitmarsh αν θα μπορούσε να προσλάβει πάλι τον Alonso μετά τα γεγονότα του 2007 αυτός απάντησε:

Ναι, αν μπορούσα.

Ο Jenson Button δήλωσε την Πέμπτη ότι έχει συμφωνήσει με τη McLaren για το 2014, όμως αρνήθηκε να πει κάτι για το θέμα του Ισπανού, τονίζοντας:

Δεν έχω ακούσει λέξη, αυτή είναι η ειλικρινής αλήθεια. Αλλά πιστεύω ότι κάτι τέτοιο (η συνεργασία του με τον Alonso) θα είναι αρκετά συναρπαστικό.

Η Βρετανική ομάδα όπως έχει ανακοινώσει ότι το οδηγικό της δίδυμο για το 2014 θα είναι το ίδιο με το φετινό, η συζήτηση αυτή γίνεται για το οδηγικό δίδυμο του 2015. Η Honda φαίνεται να επιθυμεί ένα πολύ δυνατό δίδυμο από την πρώτη χρονιά της εμπλοκής της στο σπορ. Επίσης μια πιθανή τέτοια μετακίνηση πιστεύουν ότι μπορεί να δελεάσει και τον μεγάλο χορηγό του Alonso την Santander και η Ισπανική τράπεζα να φύγει από την Ferrari και να μετακομίσει στην Βρετανική ομάδα.


[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Μαϊάμι 2024, FP1: Ταχύτερες οι Red Bull, ο Verstappen στην κορυφή

Ο Max Verstappen σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στη μοναδική περίοδο ελεύθερων δοκιμών του τριημέρου, καθώς στο GP του Μαϊάμι θα έχουμε τον δεύτερο συνεχόμενο...

Στην Alpine o David Sanchez

Η Alpine ανακοίνωσε σήμερα πως ο David Sanchez έγινε ο νέος εκτελεστικός τεχνικός διευθυντής της ομάδας, σηματοδοτώντας την επιστροφή του Γάλλου μηχανικού στο Enstone. Η...