Ποινή δέκα θέσεων στον Mark Webber [w/video]

Σχετικά άρθρα

Mark-Webber-Fernando-Alonso-Singapore_3007985

Ποινή δέκα θέσεων της θέσης που θα εκτίσει στον επόμενο αγώνα στη Κορέα επιβλήθηκε στον Mark Webber, εξαιτίας της μεταφοράς του στα pits από τη Ferrari του Fernando Alonso κατά τη διάρκεια του γύρου εισόδου των μονοθεσιών στο park ferme, μετά το τέλος του αγώνα στην Σιγκαπούρη.

Ο Webber σταμάτησε το μονοθέσιο του στον τελευταίο γύρο του αγώνα έπειτα από το μηχανικό πρόβλημα και την διαρροή νερού της RB9, και ο Alonso εκτελώντας χρέη “ταξιτζή” σταμάτησε για να πάει τον Αυστραλό πίσω στο pitlane.

Οι αγωνοδίκες κάλεσαν και τους δύο οδηγούς και τους τιμώρησαν με επίπληξη για διαφορετικούς λόγους. Ο, δε Webber γιατί μπήκε μέσα στη πίστα χωρίς την άδεια των ανθρώπων ασφαλείας της πίστας και ο δε Alonso επειδή οδήγησε το μονοθέσιο του με τέτοιο τρόπο που θα μπορούσε να αποβεί επικίνδυνο για τους υπόλοιπους συναθλητές του.

Ο λόγος, όμως που πήρε τη ποινή ο Webber είναι επειδή συμπλήρωσε την τρίτη επίπληξη μέσα στη σεζόν κάτι που σύμφωνα με τους κανονισμούς αποφέρει τέτοια ποινή.

http://www.youtube.com/watch?v=UXMCLiAvzg8#t=50

http://www.youtube.com/watch?v=fzc9ToEUV-8

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...