Το κόστος της πίστας του Sochi εκτοξεύθηκε

Σχετικά άρθρα

sochi-track-russian-gpΈχουμε δει αρκετά video με Ρώσους οδηγούς που δεν γνωρίζουν πολύ καλά να οδηγούν. Οι Ρώσοι όμως εκτός από “καλούς” οδηγούς από ότι φαίνεται έχουν και “καλούς” οικονομολόγους και αυτό γιατί η οικονομική εφημερίδα Vedomosti σε σημερινή έκθεσή της, ανέφερε ότι το κόστος του έργου της πίστας του Sochi, αντί για € 142.000.000 που ήταν ο αρχικός προϋπολογισμός τελικά θα κοστίσει στην πραγματικότητα € 260.000.000, δηλαδή μια μικρή τρύπα €118.000.000.

Ο αριθμός αυτός επιβεβαιώθηκε από τον Guennadi Saienko, που αντιπροσωπεύει την εταιρεία διοργάνωσης του αγώνα, Omega Center, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Ήταν ένας πρόχειρος υπολογισμός, δεν λάβαμε υπόψη μας πολλές από τις απαραίτητες προϋποθέσεις της εταιρείας του σχεδιαστή Hermann Tilke, η οποία έχει επιβλέψει της κατασκευή.


[Πηγή:GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...