Γυναίκα μηνύει την Bentley και της ζητά 225.000 δολάρια ως αποζημίωση

Σχετικά άρθρα

bentley finger

Πριν λίγες μέρες είχαμε κάνει ένα άρθρο με βάση τα συστήματα ασφάλειας που έχουν ή θέλουμε να έχουν τα αυτοκίνητα μας. Το περιστατικό το οποίο θα σου εξηγήσω έχει να κάνει με μία γυναίκα, κάτοχο μίας Bentley Continental Flying Spur.

Τι ακριβώς έγινε; Η γυναίκα μήνυσε την αγγλική εταιρία, διότι το σύστημα που κλείνει αυτόματα τις πόρτες, δεν σταμάτησε, όταν η γυναίκα έβαλε κατά λάθος το δάχτυλό της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η γυναίκα να κλείσει το δάχτυλό της και να τραυματιστεί. Στην συνέχεια η κύρια προχώρησε σε μήνυση κατά της Bentley, ζητώντας ως αποζημίωση 225.000 δολάρια.

Δεν γνωρίζουμε περαιτέρω λεπτομέρειες και αν η γυναίκα αποζημιώθηκε από αυτό, είμαι όμως σίγουρη ότι δεν θα βγει χαμένη. Σίγουρα βέβαια, είμαι χαρούμενη που δεν έπαθε κάτι πιο σοβαρό η γυναίκα, αλλά να υπενθυμίσω ότι τα συστήματα ασφαλείας είναι για να μας προστατεύουν, άλλο τώρα που η συγκεκριμένη κυρία ξέχασε το χέρι της στην πόρτα.

[Πηγή: Fordgtforum]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...