BMW M4 GTS το 2016

Σχετικά άρθρα

BMW M3 and M4 official Specs

Ο Freidrich Nitschke, αφεντικό του τμήματος M της BMW, κατά τη επίσημη παρουσίαση των τεχνικών χαρακτηριστικών των νέων BMW M3 και Μ4 άφησε να εννοηθεί πως στο μέλλον ίσως υπάρξει μια ελαφριά έκδοση, η οποία θα ζυγίζει κοντά στα 1.400 κιλά έχοντας πιο λιτό εσωτερικό και carbon καθίσματα.

Τώρα οι φήμες αναφέρουν πως αυτή η έκδοση θα είναι η Μ4 GTS. Θα παρουσιαστεί το 2016 ως μέρος των 100στων γενεθλίων της BMW και θα είναι στημένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να εστιάζεται για χρήση εντός πίστας.

Θα διαθέτει αλουμινένιες πόρτες και περισσότερα carbon μέρη σε σχέση με την Μ4, με το εσωτερικό της, να είναι λιτό διαθέτοντας ελαφριά αγωνιστικά carbon καθίσματα και Alcantara επενδύσεις.

[Πηγή: Motoring]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...