Πιθανή πίστα το Aragon για τις ιδιωτικές δοκιμές τής McLaren

Σχετικά άρθρα

Jenson in action

Η FIA έχει ακυρώσει τις δοκιμές τής McLaren που θα γινόταν πριν από στα μέσα Οκτώβρη, στο Austin, δηλαδή εκεί που θα διεξαχθεί ο προ-τελευταίος αγώνας τής φετινής σεζόν, στις 15-17 Νοεμβρίου. Ο λόγος είναι φυσικά ότι υπάρχουν αντιδράσεις από ομάδες, για το ότι η ομάδα τού Woking μπορεί ν’ αποκτήσει κάποιο πλεονέκτημα εν όψει τού Αμερικανικού Grand Prix, παρόλο που το μονοθέσιο που θα πάρει μέρος στις δοκιμές είναι η MP4-26 τού 2011, ενώ τα ελαστικά τής Pirelli θα είναι για τη νέα σεζόν.

Η βρετανική ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση νέας πίστας, και το Auto Motor und Sport αναφέρει πως το Aragon είναι ο πιθανό μέρος, στη βορειοανατολική Ισπανία, εκεί που διεξάγεται αγώνα για το MotoGP, διότι, τον Οκτώβρη, στη Βαρκελώνη και το Paul Ricard οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, ενώ η πίστα τής Χερέθ δεν αρέσει στην Pirelli, λόγω της πολύ επιθετικής ασφάλτου.

Ο Martin Whitmarsh, Πρόεδρος της McLaren Racing, λέει πως δεν μπορεί η ομάδα του να πάρει κάποιο πλεονέκτημα, από τις δοκιμές για τη φετινή σεζόν, ακόμα κι αν αυτές γινόταν στο Austin.

Μιλάμε για το μονοθέσιο του 2011 μ’ ελαστικά για το 2014, ενώ οι οδηγοί μας δε θα πάρουν μέρος. Δεν ξέρω πώς οι άλλες ομάδες σκέφτονται ότι θ’ αποκτήσουμε πλεονέκτημα.

[Πηγή: Auto Motor und Sport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...