Rosberg: Ο Vettel πρέπει να σκέφτεται λιγότερο τον κ@$ο μου και περισσότερο τον εαυτό του

Σχετικά άρθρα

Vettel-Rosberg

O Nico Rosberg προειδοποίησε τον Sebastian Vettel ότι κινδυνεύει να χάσει το σεβασμό των συναδέλφων του, μετά τη χθεσινή κριτική του για τους αντιπάλους της Red Bull.

Την ώρα που όλοι οι οδηγοί και οι ομάδες έχουν υποστηρίξει δυναμικά τον Vettel στο θέμα των αποδοκιμασιών, εκείνος με τις τελευταίες του δηλώσεις φαίνεται να μην το εκτιμά.

Ο Vettel στο βάθρο της Σιγκαπούρης δήλωσε χαρακτηριστικά:

Ενώ πολλοί έβαζαν τους κ@$ους τους στην πισίνα την Παρασκευή, εμείς ακόμα εργαζόμασταν πολύ σκληρά και πιέζαμε πολύ σκληρά, έτσι ώστε να έχουμε έναν καλό αγώνα.

Ο Γερμανός υποβάθμισε στη συνέχεια τη δήλωση του αυτή, ενώ χαρακτηριστικά δήλωσε ότι τα γιουχαρίσμασματα που δέχτηκε για ακόμα μια φορά, δεν τον ενδιαφέρουν. Κάπου εκεί όμως αρχίζει και περιπλέκεται η κατάσταση για το Γερμανό πιλότο, καθώς δύο άλλοι πιλότοι ,o Rosberg και o Jenson Button έριξαν τα πυρά τους στο νεαρό Vettel.

Ξεκινά πρώτος ο Rosberg και οργισμένος δηλώνει:

Ο Sebastian φέρνει τις αποδοκιμασίες μόνος του στον εαυτό του. Μιλά για την πισίνα που έβαλα τον δικό μου κ@$ο μέσα και τότε οι αποδοκιμασίες για αυτόν έρχονται. Οι μηχανικοί μου δουλεύουν σκληρά μέρα και νύχτα, εκείνος δεν μπορεί να γνωρίζει αν οι μηχανικοί του εργάζονται σκληρότερα. Εμείς έχουμε δώσει τέρμα γκάζι. Τα σχόλιά του τον απομακρύνουν ενώ οι κατατακτήριες παραλίγο να είναι καταστροφικές γι’αυτόν, θα του είχα κλέψει την pole και αν το είχα καταφέρει θα γέλαγα. Ο Sebastian πρέπει να σκέφτεται λιγότερο τον κ@$ο μου και περισσότερο τον εαυτό του. Με τέτοια σχόλια όπως αυτά, διατρέχει τον κίνδυνο να χάσει το σεβασμό των συναδέλφων.

Στη συνέχεια παίρνει τη σκυτάλη ο Βρετανός οδηγός της McLaren, Jenson Button και δηλώνει χαρακτηριστικά:

Δεν είναι πρέπον να λέει κάτι τέτοιο. Δεν κάνουμε προφανώς αρκετά καλή δουλειά για να νικήσουμε τη Red Bull αυτή τη στιγμή , αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν εργαζόμαστε σκληρά. Κάθε ομάδα εργάζεται τόσο σκληρά όσο η Red Bull.

Όμως, παρά την κριτική που του ασκήθηκε, ο Vettel έκανε και νέες δηλώσεις μετά το τέλος των ελεύθερων δοκιμαστικών.

Συνολικά ήταν μια αρκετά καλή μέρα, δεν είχαμε προβλήματα με το μονοθέσιο, ενώ υπάρχει περιθώριο για βελτίωση, ειδικά όταν ενεργοποιήσουμε και το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης.

Η Red Bull έχει επίσημα διαψεύσει ότι τα μονοθέσιά της είναι εφοδιασμένα με το εν λόγο σύστημα.

[Πηγή: Sky Sports F1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr