Hamilton: Τα Grand Prix είναι πλέον βαρετά

Σχετικά άρθρα

PAPHOTO4_538842

Ο Lewis Hamilton θεωρεί ότι είναι πολύ βαρετό για τους οπαδούς του σπορ, ο Sebastian Vettel να είναι ήδη πρωταθλητής έχοντας ακόμα 5 αγώνες μέχρι να τελειώσει η σεζόν.

Σε δηλώσεις του ο Βρετανός οδηγός είπε:

Νιώθω τους οπαδούς, επειδή θυμάμαι την περίοδο όταν ο Michael Schumacher κέρδιζε. Θυμάμαι ότι ξυπνούσα το πρωί για να παρακολουθήσω την έναρξη του αγώνα και στη συνέχεια πήγαινα για ύπνο, ενώ ξυπνούσα όταν είχε τελειώσει γιατί ήξερα ήδη τι θα έχει συμβεί. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί άνθρωποι το έκαναν αυτό, τουλάχιστον αυτό έκανε και η οικογένειά μου.

Ωστόσο, με μία σειρά από tweets που δημοσιεύτηκαν από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ο Hamilton προσπάθησε να γυρίσει λίγο αυτά που είπε:

Αισθάνονται την ανάγκη να διευκρινίσω τις σκέψεις μου. Ο Seb είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής. Δεν είναι μόνο ότι είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, είναι επίσης αστείος και ταπεινός. Αξίζει όλη την επιτυχία που έχει! Θαυμάζω την αφοσίωσή του και την ικανότητα του να οδηγεί χωρίς λάθη. Αυτό είναι το σημάδι ενός πραγματικού πρωταθλητή. Ανεξάρτητα από το τι εσείς και εγώ σκεφτόμαστε για το μονοθέσιό του , στο τέλος της ημέρας κάνει την τέλεια δουλειά . Είμαι απλά ευγνώμων που έχω οδηγήσει σε μια εποχή με τόσους πολλούς μεγάλους οδηγούς σαν κι αυτόν.

Ο Vettel θα στεφθεί και μαθηματικά παγκόσμιος πρωταθλητής, αν στο Ιαπωνικό GP της Κυριακής κερδίσει τον αγώνα και ο Fernando Alonso ο οποίος είναι 2ος δεν τερματίσει πάνω από την 8η θέση.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα