Video: Φορτηγατζής σώζει ανθρώπους από σίγουρο ατύχημα

Σχετικά άρθρα

trcuk

Ο συγκεκριμένος φορτηγατζής που θα δεις στο παρακάτω βίντεο δεν είναι απλά μάγκας, με την καλή έννοια της λέξης αλλά είναι και καλός άνθρωπος με πολλές εμπειρίες στην οδήγηση.

Αυτός λοιπόν ενώ πορεύεται σε έναν αυτοκινητόδρομο, βλέπει ότι στην δεξιά λωρίδα μπροστά του έχει γίνει ένα ατύχημα και έχει αναποδογυρίσει ένα αυτοκίνητο. Καθώς αντικρίζει αυτό το σκηνικό ,παρατηρεί από τον δεξί του καθρέφτη ένα άλλο αυτοκίνητο το οποίο μη έχοντας ορατότητα πήγε να τον προσπεράσει από την δεξιά μεριά. Έτσι επιβράδυνε το φορτηγό του και έκλεισε σιγά σιγά τον δρόμο του άλλου οδηγού για να μειώσει ταχύτητα.

Ο σκοπός του ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου να μειώσει την ταχύτητα του για να μην συγκρουστεί με το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο και τα κατάφερε. Ελπίζω ο οδηγός με την κάμερα στο ταμπλό του να έβαλε μυαλό και να παραδειγματίστηκε από αυτή την πράξη του φορτηγατζή. Απλά φοβερός άνθρωπος για μένα, γιατί απλά έσωσε ανθρώπινες ζωές.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mgC92v3Mwtw

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...