Murray Walker: Ο Vettel ανήκει στους κορυφαίους όλων των εποχών

Σχετικά άρθρα

Murray-Walker

Ο Θρυλικός σχολιαστής Murray Walker, γιόρτασε τα 90ά του γενέθλια την προηγούμενη Πέμπτη και σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε και για τον Sebastian Vettel. Ο Walker ρωτήθηκε για τα γιουχαρίσματα κατά του πρωταθλητή, αλλά και τις οδηγικές του ικανότητες, δηλώνοντας πως ο νεαρός Γερμανός ανήκει στους κορυφαίους πιλότους της Formula 1.

Ω, λυπάμαι για τα γιουχαρίσματα κατά του Vettel.

Δεν παίρνει την αναγνώριση που του αξίζει, εξαιτίας του ότι βρίσκεται στο κορυφαίο μονοθέσιο. Οι λιγότερο ευφυείς παρατηρητές, λένε ότι ο καθένας θα μπορούσε να κερδίσει μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο, αλλά ο Mark Webber δεν τα έχει καταφέρει και είναι ένας πολύ καλός οδηγός. Ο Vettel είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών.

Όταν η συζήτηση έφτασε στην -τουλάχιστο- αμφιλεγόμενη κίνηση του Vettel στο grand prix της Μαλαισίας, ο Walker, που στα πάνω από 60 χρόνια εμπλοκής του στο σπορ έζησε από κοντά αντίστοιχες κινήσεις παλαιότερων μεγάλων πιλότων, έδειξε κατανόηση προς το γεγονός, τονίζοντας πως αποτέλεσε δείγμα ενός πραγματικού αστέρα.

Νομίζω ότι ήταν μια εξαιρετικά κακή κίνηση, αλλά κατανοητή. Είναι ένα πράγμα, να πρέπει να υιοθετήσεις το σωστό και το λάθος όταν παρακολουθείς από την τηλεόραση και άλλο όταν βρίσκεσαι σε ένα αυτοκίνητο, με την αδρεναλίνη να ξεχειλίζει από παντού. Οι πραγματικοί σταρ έχουν μια σκληρότητα που τους οδηγεί στο να κάνουν πράγματα που οι απλοί άνθρωποι δεν εγκρίνουν.

Οι αριθμοί συμφωνούν με τα λεγόμενα του Murray Walker, όμως αρκετοί οπαδοί του σπορ θεωρούν τον Vettel κατώτερο των επιτευγμάτων του. Πάντως, όπως έχω γράψει και στο παρελθόν, το γεγονός πως έχει μόνο οπαδούς και εχθρούς, προσθέτει πόντους στο προφίλ του Γερμανού.

[Πηγή: The Times|Photo Copyrights: Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα