Ο Massa επιβεβαιώνει συνομιλίες με την Williams

Σχετικά άρθρα

Felipe Massa

Ο Felipe Massa σε συνέντευξή του ενόψει του Ινδικού GP, επιβεβαίωσε ότι είναι σε συνομιλίες με την Williams. Οι φήμες, που τον ορίζουν αντικαταστάτη του Pastor Maldonado, κάνουν λόγο και για αντικατάσταση του τωρινού χορηγού της Williams PDVSA, με την Petrobras. Η PDVSA (εταιρία πετρελαίου) που χορηγεί τώρα την Williams έχει την έδρα της στην Βενεζουέλα και είναι μπλεγμένη στο σκάνδαλο διαφθοράς που βγήκε πρόσφατα στην δημοσιότητα. Επιμένοντας σε παλιότερες δηλώσεις του πάντως ο βραζιλιάνος επανέλαβε πως δεν θα πληρώσει για να οδηγήσει.

Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για συμβόλαιο. Μιλάω με πολλές ομάδες, μεταξύ αυτών και η Williams. Δεν θα πληρώσω όμως για να οδηγήσω. Αν μια ομάδα με θέλει, είναι λόγω της απόδοσης και της εμπειρίας μου.

Δεν θα πήγαινα ποτέ σε μια ομάδα για να πω “έχω χορηγό, μπορώ να οδηγήσω για εσάς;” Πρώτα θέλω το συμβόλαιο. Έπειτα αν θέλει κάποιος χορηγός να συμμετέχει, θα βοηθήσω την ομάδα. Στο κάτω κάτω ότι έξτρα χρήματα πάνε στην ομάδα, θα ωφελήσουν κι εμένα.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...