O Pastor Maldonado στις επιλογές της Lotus

Σχετικά άρθρα

William's Venezuelan driver Pastor Maldo

Παρόλο που η πρώτη επιλογή του Eric Boullier για αντικαταστάτη του Raikkonen, είναι ο Nico Hulkenberg, o γάλλος δήλωσε ότι συζητάει και με τον Pastor Maldonado, ως εναλλακτική λύση.

Η Lotus έχοντας βγάλει το 35 τοις εκατό της, προς πώληση, με ενδιαφερόμενη μια επενδυτική εταιρία ονόματι Quantum, δεν είναι βέβαιη ακόμα για τα χρήματα τα οποία θα μπορεί να διαθέσει για οδηγό.

Ο Eric Boullier δήλωσε χαρακτηριστικά:

Έχει ήδη αργήσει πολλούς μήνες και δεν μπορεί να αργήσει κι άλλο. Θα πρέπει να ορίσουμε μια ημερομηνία και ελπίζουμε να την τηρήσουν.

Σε περίπτωση που οι επενδυτές δεν τηρήσουν την ημερομηνία της Lotus, ο Pastor Maldonado και η στήριξή του από την PDVSA γίνεται αυτόματα η καλύτερη λύση.

Σε ξεκάθαρη ερώτηση δημοσιογράφου ο Boullier απάντησε:

Ναι, είχαμε συζητήσεις με τον Maldonado και ακόμα έχουμε.

Τρίτος υποψήφιος για την Lotus, είναι ο ίδιος οδηγός που θα αντικαταστήσει ο Kimi Raikkonen, ο Felipe Massa. Ο μόνος επιβεβαιωμένος οδηγός της Lotus αυτή τη στιγμή είναι ο Romain Grosjean, που προτιμάει ξεκάθαρα τον Niko Hulkenberg στην ομάδα του, ξεχωρίζοντας όμως τους Maldonado και Massa, ως εξίσου καλές λύσεις.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...