Αυτό είναι το καλύτερο γκαράζ του κόσμου με διαφορά

Σχετικά άρθρα

Abu Dhabi Royal Garage (4)

Ότι καλύτερο έχουμε δει πότε από γκαράζ γεμάτα με supercars είναι με διαφορά αυτό του 50-χρονου Σεΐχη Hamdan bin Zayed bin Sultan Al Nahyan, ο οποίος έχει διατελέσει αρκετά καθήκοντα στο παρελθόν, ενώ τώρα είναι ο εμίρης και ο δήμαρχος του Abu Dhabi.

Δεν είναι μόνο η απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων που έχει αλλά και οι εγκαταστάσεις του γκαράζ, στις οποίες μεταξύ άλλων υπάρχει μια αίθουσα εργασίας, ένας χώρος για παιχνίδι με bowling, τραπεζαρία, μια πίστα Go-Kart με την χάραξη της πίστας Yas Marina του Abu Dhabi, κινηματογράφος, πισίνα, αλλά ένας κινητήρας μιας Veyron, έτσι για έργο τέχνης.

Abu Dhabi Royal Garage (5)

Ο Σείχης ξεκίνησε να συλλέγει αυτοκίνητα από το 2004, όταν πήρε μια Alpina BMW Z8 και πλέον στο γκαράζ του υπάρχουν τα εξής αυτοκίνητα:

Έξι Bugatti, εκ των οποίων 5 Veyron, όπου ανάμεσά τους βρίσκονται και μια Bugatti Veyron Super Sport World Record Edition και μια World Record Edition Vitesse. Η λίστα συμπληρώνεται από μια Aston Martin One-77, μια DB AR1 Zagato, μια Ferrari F40, μια Ferrari F50, μια Ferrari Enzo, μια Ferrari599 Aperta και μια Ferrari 599XX.

Abu Dhabi Royal Garage (3)

Μη νομίζεις πως τελείωσε εδώ αφού στο γκαράζ του συναντάμε μια Mercedes-McLaren SLR 722, μια 722S και μια Stirling Moss, μια Mercedes CLK GTR, μια SL65 AMG Black Series, μια SLS AMG δύο αγωνιστικές SLS GT3, μια Lamborghini Reventon, μια Maserati MC12, ένα Ford GT, μια Jaguar XJ220, μια αγωνιστική Porsche GT1, μια Carrera GT, μια 911 GT2 RS, μια 911 speedster, πολλές Bentley και αρκετά ακόμη.

Abu Dhabi Royal Garage (9)

Τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα που βρίσκονται σε αυτό το επικό γκαράζ έχουν είτε 0 χιλιόμετρα στο κοντέρ του, είτε μόλις μερικές δεκάδες. Πραγματικά ο Άραβας έχει δημιουργήσει κάτι το εντυπωσιακό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Onvo: Η νέα μάρκα ηλεκτρικών της Nio, πρώτο μοντέλο “αντίπαλος” του Tesla Model Y

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nio, William Li, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία του ετοιμάζει μια ένα υπο-μάρκα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία θα ονομάζεται Onvo...

Τα ηλεκτρικά θα κοστίζουν λιγότερο από αυτά με κινητήρες εσωτ. καύσης το 2027, αλλά θα έχουν πολύ μεγαλύτερο κόστος επισκευής

Το κόστος κατασκευής των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μειώνεται ταχύτερα από ό,τι αναμένει η Ford και σύμφωνα με την πρόβλεψη της Gartner, μιας αμερικανικής εταιρείας τεχνολογικής...

Ουάσιγκτον: Αντιμέτωποι με περιοριστές ταχύτητας οι οδηγοί που παραβιάζουν τα όρια ταχύτητας

Οι αρχές της Ουάσιγκτον αποφάσισαν να επιτρέψουν την τοποθέτηση περιοριστών ταχύτητας στα αυτοκίνητα των οδηγών εκείνων που έχουν καταδικαστεί για σοβαρές παραβάσεις υπερβολικής ταχύτητας. Σύμφωνα...
Autoblog.gr