OnBoard Video: Μια Ferrari FXX Evo στη πίστα

Σχετικά άρθρα

Ferrari FXX EVO on Track | Awesome Sounds!

H Ferrari παρουσίασε το 2005 την FXX, που δεν ήταν άλλη από ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο βασισμένο στην Enzo αλλά και παράλληλα βάση ανάπτυξης και εξέλιξης νέων τεχνολογιών. Η παραγωγή της είχε περιοριστεί σε 30 μονάδες με τους ιδιοκτήτες τους να ήταν μόνο όσοι μέλη στο Corse Clienti της Ferrari και να την οδηγούν σε διάφορες πίστες και events που γίνονται ανά το κόσμο.

Το 2009 παρουσίασε ένα εξελικτικό πακέτο που κόστιζε €230.000, με την FXX Evoluzione να αποδίδει πλέον 860 άλογα στις 9.500 σ.α.λ. και το κιβώτιο της να αλλάζει ταχύτητες σε μόλις 60 milliseconds. Για τα 0-100 χλμ/ώρα χρειαζόταν μόλις 2,5 δευτ, ενώ η θεωρητική της τελική ταχύτητα άγγιζε τα 400 χλμ/ώρα.

Στο παρακάτω βίντεο θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τον Ron Vogel να οδηγάει μια από αυτές τις σπάνιες και εξωφρενικές υπερκατασκευές, όπου στις ευθείες της πίστας πιάνει πάνω 300 χλμ/ώρα.

Δυνάμωσε τα ηχεία σου γιατί ο ήχος της είναι απλά ερεθιστικός και κολάσιμος!!

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα ελαστικά της Pirelli για την Ferrari Enzo

Η Ferrari Enzo αποκαλύφθηκε στην έκθεση του Παρισιού το 2002, με το hypercar της ιταλικής εταιρίας να "ταρακουνά" τον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας, με αξέχαστη...

Νέο bodykit από την 1016 Industries για την Ferrari SF90

Ο βελτιωτικός οίκος 1016 Industries έχει δημιουργήσει ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο για την Ferrari SF90 Stradale. Το bodykit εξελίχθηκε με χρήση λογισμικού Computational Fluid...