Hamilton: Η Μercedes θα θριαμβεύσει και χωρίς τον Ross Brawn

Σχετικά άρθρα

125738009-495511522013

Παρά το γεγονός ότι το αφεντικό της ομάδας, Ross Brawn, δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει τη φυγή του, με τον αντικαταστάτη του να είναι ο Paddy Lowe, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008, Lewis Hamilton δηλώνει ότι είναι βέβαιος για την πορεία της ομάδας το επόμενο έτος και ότι η Mercedes δε θα έχει πρόβλημα να θριαμβεύσει ακόμη και χωρίς τον Βρετανό.

Ο Hamilton παραδέχτηκε πρόσφατα ότι η παρουσία του Brawn στην Γερμανική ομάδα έπαιξε μεγάλο μέρος στην απόφασή του να αφήσει τη McLaren στο τέλος του περασμένου έτους, αλλά την Πέμπτη ανέφερε:

Δεν ήρθα εδώ μόνο για τον Ross. Ήταν ο άνθρωπος που ήρθε και μου έδειξε την πρόοδο της ομάδας και την κατεύθυνση στην οποία πήγαινε. Αλλά αυτή θα ήταν η θέση του κάθε αφεντικού, θα έκανε το ίδιο.

Την ώρα που ο Βρετανός δήλωνε ότι στην F1 δεν υπάρχει άλλος όπως ο Adrian Newey, για τον Brawn δήλωνε:

Ίσως ναι, ίσως όχι. Όλοι έλεγαν ότι ποτέ δεν θα υπάρξει άλλος σαν τον Michael Schumacher αλλά τώρα υπάρχει ο Sebastian Vettel. Πάντα πρόκειται να υπάρχει κάποιος εκεί έξω που μπορεί να κάνει τα ίδια ή καλύτερα, μόνο απλά που δεν είχε την ευκαιρία.

462256131-34391112013Από την άλλη ο 58χρονος Βρετανός, Brawn, έχει συνδεθεί με την επιστροφή της Honda ως προμηθευτής κινητήρων από το 2015 στην McLaren, Honda.

Ο πρώην οδηγός της Brawn GP και νυν οδηγός της McLaren, Jenson Button δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Brawn:

Έχω μείνει έκπληκτος από το γεγονός ότι η Mercedes θα τον αφήσει να πάει αλλού, για μένα αυτός είναι ο καλύτερος στο να διευθύνει μια ομάδα.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...