Νέα teaser φωτογραφία του 2015 Chevrolet Colorado;

Σχετικά άρθρα

2015 Chevrolet Colorado teaser

Μπορεί η Chevrolet να έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητα τις δικές της teaser φωτογραφίες για το νέο Colorado, αλλά ο γνωστός spy φωτογράφος Chris Doane ανέβασε στον λογαριασμό Facebook του μία δική του…

Όπως καταλαβαίνεις ο Doane αρνήθηκε να αποκαλύψει τόσο την πηγή του όσο και το μοντέλο που απεικονίζεται αλλά δεν θέλει και πολύ σκέψη για να καταλήξει κανείς στο συμπέρασμα πως πρόκειται για το ολοκαίνουριο Chevrolet Colorado που θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Los Angeles σε μερικές ώρες.

Η φωτογραφία φυσικά δεν αποκαλύπτει και πολλά πέρα από ένα κομμάτι της μάσκας, μέρος του καπό και τα νέα, γωνιώδη φωτιστικά σώματα αλλά από την άλλη, έχουμε δει teaser φωτογραφίες που δείχνουν πολύ λιγότερα. Η Chevrolet δεν κρατά μετριοπαθή στάση για το νέο Colorado, διαφημίζοντας πως πρόκειται για «το πιο ικανό, πιο ευέλικτο και πιο τεχνολογικά προηγμένο μεσαίου μεγέθους truck στην αγορά».

Όσον αφορά στους κινητήρες, αυτοί παραμένουν ένα μυστήριο. Πιθανό είναι το ενδεχόμενο το Colorado να εξοπλίζεται με τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους κινητήρες ενώ υπάρχει έντονη φημολογία και για την ενίσχυση της γκάμας και με έναν diesel που μπορεί να είναι τετρακύλινδρος, είτε 2.5 είτε 2.8 λίτρων και φυσικά υπερτροφοδοτούμενος.

[Πηγή: Chris Doane via Facebook]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...