Wolff: Ο Rosberg και ο Hamilton συνεργάζονται υπέροχα

Σχετικά άρθρα

Hamilton-Rosberg

Η Mercedes είχε για φέτος το καλύτερο οδηγικό δίδυμο, κατά τη γνώμη μου, κάτι που έχει βοηθήσει τη γερμανική ομάδα να βρίσκεται στη δεύτερη θέση τής βαθμολογίας. Το να έχεις δύο καλούς οδηγούς στην ίδια ομάδα, σαν τους Nico Rosberg και Lewis Hamilton, δημιουργεί εσωτερικό ανταγωνισμό, κάτι που οδηγεί στην αύξηση της προσωπικής απόδοσης των οδηγών, και φυσικά αυτό είναι προς όφελος της ομάδας, αρκεί βέβαια να μην υπάρχουν ακρότητες.

Ο Toto Wolff, Εκτελεστικός Διευθυντής τής Mercedes AMG, μιλάει μ’ εξαιρετικά λόγια για τους οδηγούς του, επισημαίνοντας πως έχουν εξαιρετική συνεργασία.

Αυτό που μπορείς να δεις είναι να πιέζει ο ένας τον άλλον. Υπάρχει ανταγωνισμός από την αρχή τού Σαββατοκύριακου και αυτό είναι λαμπρό για την ομάδα. Αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον με δίκαιο τρόπο, σέβονται τις απόψεις και ιδέες τους.

Μοιράζονται πράγματα μεταξύ τους, φυσικά κι έχουν τα δικά τους κόλπα, αλλά το κάνουμε με τον σωστό τρόπο για την ομάδα. Είναι έξυπνοι για να καταλάβουν ότι πρόκειται για την ομάδα. Δεν είναι όλα γύρω από τη μεγιστοποίηση τής δικής τους απόδοσης και αυτό είναι ένα εξαιρετικό περιβάλλον για να δουλέψουν.

Οι ομάδες έχουν ξεκινήσει εδώ μήνες την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν, ενώ πλέον έχουν επικεντρωθεί 100% στη νέα σεζόν. Ο Wolff, όμως, παραδέχτηκε ότι η γερμανική ομάδα επικεντρώθηκε λίγο περισσότερο απ’ ό,τι είχε υπολογίσει στο 2013, διότι η W04 ήταν ανταγωνιστική και δεν ήθελε να χαθεί η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Έχουμε μειώσει λίγο τις προσπάθειές μας για το 2014, επειδή είδαμε ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί φέτος. Μπορούσαμε να τερματίσουμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, κάτι που είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα. Αλλά, προσπαθούμε να διατηρήσουμε αυτή τη δυναμική και για το 2014.

[Πηγή: ESPN F1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...