Το τελευταίο κράνος που θα φορέσει ο Massa οδηγώντας για την Ferrari

Σχετικά άρθρα

il-casco-celebrativo-di-felipe-massa-per-l-ultima-gara-in-ferrari-28436

Ο Felipe Massa θα κάνει τον τελευταίο του αγώνα με την Ferrari, φορώντας ένα ιδιαίτερο, για αυτόν κράνος. Το κράνος που σχεδίασε ειδικά για το Βραζιλιάνικο GP είναι κόκκινου χρώματος και είναι αφιερωμένο στην πορεία του με την Ιταλική ομάδα.

Είναι ο τρόπος μου για να πω ευχαριστώ στην Scuderia, για όλα αυτά τα χρόνια που περάσαμε μαζί. Ο τρόπος μου για να εκφράσω την τιμή που νιώθω, έχοντας οδηγήσει για αυτή την ομάδα. Η ευγνωμοσύνη μου πάει σε όλους όσους έχουν εργαστεί μαζί μου. Άνθρωποι με τους οποίους έγινα φίλος, άνθρωποι που μοιράστηκαν τις καλές και τις κακές στιγμές μαζί μου.

Το κράνος έχει πάνω του όλους τους σημαντικούς αριθμούς, της πορείας του Βραζιλιάνου με την Ferrari. Ένας χρόνος, σαν δοκιμαστής, 8 χρόνια σαν οδηγός, 139 αγώνες, 11 νίκες, 15 pole και 14 ταχύτερους γύρους. Ο Massa εύχεται στο Βραζιλιάνικο GP να έχει κάτι να προσθέσει σε αυτούς τους αριθμούς.

Θα ήταν ο καλύτερος τρόπος, για να τελειώσω αυτή την υπέροχη ιστορία.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...