Η έκδοση παραγωγής του VW CrossBlue Coupe θα πωλείται και στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

vw coupe

Στην έκθεση του Los Angeles η VW παρουσίασε το CrossBlue Coupe, με εκπρόσωπο της Γερμανικής εταιρίας να δηλώνει πως η έκδοση παραγωγής του εκτός από την αγορά των Η.Π.Α θα πωλείται επίσης και στην αγορά της Ευρώπης.

Το συγκεκριμένο πρωτότυπο αποτελεί την coupe έκδοση του CrossBlue Concept που είδαμε στην έκθεση της Shanghai την περασμένη άνοιξη. Με τα πρωτότυπα αυτά, η Volkswagen μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχει η επόμενη γενιά του Tiguan. Έχει μήκος 4,889 μέτρα, πλάτος 2,015 μέτρα, ύψος 1.679 mm και 2,980 μέτρα μεταξόνιο. Πατά πάνω σε ζάντες 22 ιντσών με ελαστικά διαστάσεων 285/45, με τον χώρο αποσκευών να αγγίζει τα 537 λίτρα. Ζυγίζει 2.220 κιλά και διαθέτει σπορ μπροστά προφυλακτήρα με πολύ λεπτή γρίλια και LED φωτιστικά σώματα, αεριζόμενο καπό, ματ αλουμινένια διακοσμητικά, αεροτομή και διπλές απολήξεις εξατμίσεων ενσωματωμένες στον πίσω προφυλακτήρα.

Όμως τα μηχανικά του μέρη είναι αυτά που έχουν αλλάξει, με το ανανεωμένο CrossBlue Concept εξακολουθεί να έχει ένα plug-in υβριδικό μηχανικό σύνολο, που αποτελείται από έναν V6 TSI και δύο ηλεκτρικά μοτέρ. Η ηλεκτρική αυτονομία έχει πέσει από τα 33 χλμ στα 20,9 χλμ, ενώ το ίδιο έγινε και με την συνολική αυτονομία του, αφού η Volkswagen τη μείωσε από 1.190 χλμ στα 917 χλμ.

[Πηγή: Automotive News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr