Πεντακόσια αυτοκίνητα κρυμμένα σε ένα δάσος

Σχετικά άρθρα

Five hundred cars hidden in a forest (40)

Παράξενο αλλά πέρα για πέρα αληθινή είναι η ιστορία που θα διαβάσεις. Ένας Αμερικάνος από τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες έχει στη κατοχή του περισσότερα από 500 παλιά αυτοκίνητα παρατημένα κάπου σε μια τοποθεσία στη μέση ενός δάσους.

Η συλλογή του αποτελείται από σπάνια ιστορικά αυτοκίνητα, με τα περισσότερα από αυτά να σαπίζουν μέσα στο δάσος, έχοντας να πάρουν μπροστά για περισσότερα από 15 χρόνια. Ο άνδρας κάθε χρόνο προσθέτει στη συλλογή του περίπου 25 αυτοκίνητα όπου ανάμεσα τους υπάρχουν αρκετά Peugeot 405, ένα Rover P5B, ένα MG Magnette του 1959, αρκετές παλιές BMW και Alfa Romeo, όπου ανάμεσα τους υπάρχει και μια Giulia Super.

Θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει τον χώρο αυτό ως το νεκροταφείο των αυτοκινήτων αυτών που μπορείς να τα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

[Πηγή: Autoweek]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...