Ντεμπούτο για το Subaru WRX STI στην έκθεση του Detroit

Σχετικά άρθρα

2015 Subaru WRX STI Teaser

Εξαιρετικά δραστήρια η Subaru τους τελευταίους μήνες. Έπειτα από την παρουσίαση του WRX και το λανσάρισμα του Levorg στην αγορά, τώρα ανακοινώνει τα σχέδια της να παρουσιάσει το 2015 WRX STI στο North American International Auto Show.

Όπως συνηθίζεται σε τέτοιου είδους teasers, η εταιρία δεν έδωσε στη δημοσιότητα καμία επιπλέον πληροφορία πέραν το ότι θα αποκαλύψει «το εμβληματικό μοντέλο επιδόσεων» στο Detroit.

Subaru WRX STI 2014 Rendering (1)

Με δεδομένο πως τίποτε δεν είναι επίσημο σε αυτό το σημείο, να αναφέρω πως σύμφωνα με παλαιότερες πληροφορίες, το αυτοκίνητο θα διαθέτει ένα επιθετικό bodykit με πρησμένα φτερά και έντονους θόλους ενώ φυσικά θα διαθέτει την παραδοσιακή φτερούγα! Ανάλογες θα είναι και οι βελτιώσεις τόσο στην ανάρτηση όσο και στο chassis ώστε η οδική του συμπεριφορά να αντιστοιχεί στο “STI” λογότυπο.

Κάτω από το καπό, δεν θα διατηρήσει τον δίλιτρο turbo κινητήρα του απλού WRX. Μάλλον θα προτιμηθεί ο υπερτροδοτούμενος τετρακύλινδρος των 2.5 λίτρων με απόδοση που θα βρίσκεται κοντά στα 300 άλογα και 400 Nm ροπής.

Δεν ξέρω αν θα είναι περισσότερο σαν το concept που είδαμε στο παρελθόν αλλά αν αυτά που ακούγονται επαληθευτούν, τότε η Subaru θα κλείσει πολλά στόματα… Υπομονή μέχρι τις 14 Ιανουαρίου.

[Πηγή: Subaru]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

All-New 2015 Subaru WRX® STI® Debuts At North American International Auto Show In Detroit

CHERRY HILL, N.J., Jan. 3, 2014  — Subaru of America, Inc. announced today it will introduce the all-new 2015 WRX STI, Subaru’s iconic performance flagship model, at the North American International Auto Show on January 14th.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Έτσι θα είναι το Nissan Qashqai facelift [Renderings]

H Nissan ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι στις 17 Απριλίου θα παρουσιάσει το Qashqai facelift, καθώς έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό...