Η Wanxiang μεγαλώνει τη προσφορά της για την Fisker στα 35,7 εκατ. δολάρια

Σχετικά άρθρα

fisker karma

Οι Κινέζοι της Wanxiang δείχνουν αποφασισμένοι να αποκτήσουν τη Fisker και αυτό γιατί αύξησε τη προσφορά της κατά 10 εκατ. δολάρια. Η Wanxiang America Group είναι διατεθειμένη να δώσει 35,7 εκατ. δολάρια με τον δικαστήριο που έχει αναλάβει τη πτώχευση της εταιρίας, να εξετάζει σοβαρά τη πρόταση των Κινέζων.

Η Wanxiang μέσα στο 2013 εξαγόρασε την A123, την εταιρία που κατασκευάζει τις μπαταρίες του Karma με τους Κινέζους να αναλαμβάνουν κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις ώστε να ξεκινήσουν άμεσα τη παραγωγή του Karma, καθώς και του Atlantic.

H Wanxiang υποστηρίζει πως θα πουλήσει περίπου 1.000 σώματα του Karma στην VL Productions Destions μέσα στους επόμενους 18 μήνες στις Η.Π.Α, αλλά και 500 στην Ευρώπη.

[Πηγή: ABC NewsWashington Post, Freep]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Στο σφυρί το Fiat 500L του Πάπα Φραγκίσκου

Το Σεπτέμβριο του 2015 ο Πάπας Φραγκίσκος όταν επισκέφτηκε τις Η.Π.Α, δεν είχε επιλέξει κάποιο θωρακισμένο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του, αλλά ένα ταπεινό...