Η VL Automotive προχωρά στη παραγωγή του Destino, θα παρουσιάσει νέο μοντέλο στο Detroit

Σχετικά άρθρα

 VL Destino

H VL Automotive μπορεί να έχασε την ευκαιρία να εξαγοράσει την Fisker αλλά δε σταμάτησε το αρχικό της προγραμματισμό, που δεν ήταν άλλος από την παραγωγή του νέου της σπορ αυτοκίνητου, το Destino, που το είδαμε στις αρχές του χρόνου στην έκθεση στο Detroit στις αρχές του χρόνου.

Ο συνεργάτης της εταιρεία, Bob Lutz, αποκάλυψε επίσης ότι η εταιρία έχει ήδη αγοράσει 25 “γυμνά” Karma (χωρίς μπαταρίες και ηλεκτροκινητήρα) και θα μπορούν να τα παραδώσουν στους πελάτες στα μέσα του 2014. Συνέχισε αποκαλύπτοντας:

Πρόκειται να πάρει χρόνο (αυτή η διαδικασία). Δεν θέλω ένα πρόχειρη αυτοκίνητο που να είναι δύσκολο στην οδήγηση και θα έχει κακή μετάδοση και υψηλά επίπεδα θορύβου. Σε τιμές κοντά στα $200.000, αυτά τα πράγματα θα πρέπει να είναι μεταξένια και τέλεια στην οδήγηση

Συνέχισε, λέγοντας ότι η εταιρία θα παρευρεθεί πάλι στην επόμενη έκθεση του Detroit με το Destino και ένα άλλο μοντέλο εντελώς διαφορετικό.

Όπως ξέρουμε από παλιότερα το Destino θα χρησιμοποιεί τον κομπρεσσοράτο κινητήρα 6.2-λίτρων V8 της Cadillac CTS-V αντί του 6.2-λίτρων LS9 V8 από τη Corvette ZR1 που είχαν αρχικά ανακοινώσει. Ο λόγος για αυτή την αλλαγή είναι ότι οι περισσότεροι οδηγοί θέλουν αυτόματα σε τέτοιου είδους οχήματα και δεν μπορούσαν να βρουν ένα κατάλληλο για τη μηχανή του ZR1. Έτσι το αυτοκίνητο θα αποδίδει 556 άλογα, 82 λιγότερα από ότι αρχικά είχαν υποσχεθεί.

[Πηγή: Automotive News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...