Promo Video: Mercedes-Benz GLA 45 AMG

Σχετικά άρθρα

GLA 45 AMG Trailer

Λίγες μέρες μετά την επίσημη διαδικτυακή παρουσίαση από την AMG της γρήγορης έκδοσης της GLA, η Mercedes-Benz έδωσε και το promo video του νέου της μοντέλου, δείχνοντας μας το χαρακτήρα και τα δυναμικά στοιχεία του.

Η γρήγορη GLA φοράει τον γνώριμο από την A45 AMG και CLA 45 AMG τετρακύλινδρο, υπερτροφοδοτούμενο δίλιτρο με τα 360 άλογα και τα 450 Nm ροπής που συμμορφώνεται φυσικά με το Euro6. Η δύναμη περνάει από το 7-τάχυτο AMG SPEEDSHIFT DCT αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και καταλήγει και στους τέσσερις τροχούς μέσω του 4MATIC συστήματος τετρακίνησης.

Τα 100km/h από στάση έρχονται σε 4.8 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα, κλασικά, περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250km/h. Μπορείς να διαβάσεις τα πάντα για το αυτοκίνητο εδώ.

[Πηγή: Mercedes-Benz]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...