Αυτό είναι το Volkswagen Beetle Dune Concept [Photo Gallery]

Σχετικά άρθρα

Volkswagen-Beetle-Dune-Concept-1

Αυτό είναι το Volkswagen Beetle Dune Concept το οποίο μπορεί να παρουσιαστεί αύριο στο Detroit, αλλά εσύ μπορείς να το δεις από σήμερα στο Autoblog.gr. Η Volkswagen αναβιώνει το πρωτότυπο μετά από 14 χρόνια, αφού το 2000 είχε παρουσιάσει το πρώτο Beetle Dune Concept.

Αποτελεί έναν ανασχεδιασμό του αρχικού concept για την τελευταία γενιά του Beetle. Ο χαριτωμένος Σκαραβαίος αποκτά ένα πιο «σκληρό» look με αυξημένο ύψος, πρησμένους θόλους ώστε να χωράνε οι τεράστιες ζάντες και προστατευτικά γύρω-γύρω. Το εσωτερικό του έχει μειώσει λίγο την έκταση του κίτρινου που είχε το αρχικό concept με αποτέλεσμα να φαίνεται πιο ώριμο και πιο «κακό».

Κάτω από το καπό, βρίσκεται ένας τετρακύλινδρος, δίλιτρος βενζινοκινητήρας που αποδίδει 210 άλογα και συνδυάζεται με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DSG). Ήδη κυκλοφορούν φήμες πως αυτό το concept είναι μία πρώτη γεύση για την έκδοση παραγωγής που θα βγει κάποια στιγμή το 2015.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

MG EXE181 concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η MG θα παρουσιάσει το EXE181 concept, ένα ηλεκτρικό μονοθέσιο hypercar που έχει carbon monocoque πλαίσιο και έχει άκρως αεροδυναμικό...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...