Ο Juncadella θα είναι ο τρίτος οδηγός της Force India

Σχετικά άρθρα

Daniel Juncadella

Η Sahara Force India ανακοίνωσε τον τρίτο της οδηγό για το 2014, με τον 22χρονο Ισπανό Daniel Juncadella να κερδίζει τη θέση. Ο Juncadella θα ακολουθήσει την ομάδα σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και θα λάβει μέρος σε αρκετές δοκιμές Παρασκευής, με σκοπό να κερδίσει εμπειρία πίσω από το τιμόνι της VJM07, συνεχίζοντας παράλληλα με την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα του DTM.

Ο Ισπανός δήλωσε πως η θέση αυτή αποτελεί όνειρο για τον ίδιο, ελπίζοντας πως θα γίνει το πρώτο βήμα για τη συμμετοχή του ως επίσημος οδηγός στο μέλλον.

Το να συμμετέχω στην ομάδα της Sahara Force India, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι μια φανταστική ευκαιρία για μένα ώστε να μάθω και ενδεχομένως να με φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην συμμετοχή μου σε αγώνες Φόρμουλα Ένα. Το να συνεργαστώ με την ομάδα στην πίστα και στο εργοστάσιο θα μου δώσει κάποια πολύτιμη εμπειρία και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να συμβάλω ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της για το 2014.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Vijay Mallya, πρόσθεσε:

Ο Daniel αποτελεί μια συναρπαστική προοπτική και είμαι στην ευχάριστη θέση να τον καλωσορίσω στην Sahara Force India. Κατά τα τελευταία χρόνια, πάντα προσπαθούμε να υποστηρίξουμετους νέους, ταλαντούχους οδηγούς και θα συνεχίσουμε αυτήν την πορεία, δίνοντας στον Daniel την ευκαιρία να οδηγήσει τη VJM07 την Παρασκευή το πρωί σε επιλεγμένες πίστες. Ο Daniel θα διαδραματίσει επίσης σημαντικό ρόλο στο πρόγραμμα του προσομοιωτή μας στο εργοστάσιο, το οποίο παραμένει ένα σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης.

[Πηγή | Photo Copyrights: Sahara Force India]

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από τη Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...