H 21η σεζόν του Top Gear μέσα από φωτογραφίες [Ανανεωμένο w/video]

Σχετικά άρθρα

Top Gear Season 21 preview (2)

Το Top Gear επιστρέψει τη Κυριακή 2 Φεβρουαρίου και η παραγωγή έδωσε μερικές φωτογραφίες από το τι αναμένετε να δούμε φέτος.

Στη νέα σεζόν ο Clarkson δοκιμάζει την McLaren P1 στο Spa, την έβδομη γενιά του Golf GTI, με το τρίο να επισκέπτεται την Αυστραλία για τον διάσημο Bathurst V8 Supercars αγώνα.

Οι τρεις παρουσιαστές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ακόμη την Alfa Romeo Disco Volante, την Alfa Romeo 4C, το Mercedes G63 AMG 6×6, ενώ βρέθηκαν και στην ΝοτιοΑναταλική Ασία, όπου οδήγησαν παλιά σκουριασμένα φορτηγά σε μια διαδρομή από την Ταϊλάνδη στην Μιανμάρ, το οποίο θα είναι το φετινό ειδικό “χριστουγεννιάτικο” επεισόδιο.

Επίσης από τα χέρια τους πέρασαν το Zenvo ST1, το Caterham Aero Seven Concept, ενώ ταξίδεψαν ως την Ουκρανία (επισκέφτηκαν και την εγκαταλελειμμένη στρατιωτική βάση υποβρυχίων), με τον May να οδηγεί ένα Dacia Sandero, τον Hammond ένα Ford Fiesta, και τον Clarkson ένα Volkswagen up!

Αυτά και άλλα πολλά θα δούμε από την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στις 21:00 το βράδυ στο BBC 2. Λάβετε θέσεις…

Ανανέωση: Προστέθηκαν και δύο video

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RS3HEPWj2W8

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2dgPyBy9oRQ

[Πηγή: Top Gear]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...