Τον Μάρτιο το ειδικό “Χριστουγεννιάτικο” επεισόδιο του Top Gear

Σχετικά άρθρα

top gear christmas special

Το Top Gear τα τελευταία χρόνια έχει κάνει θεσμό να προβάλει λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου ειδικά “Χριστουγεννιάτικα” επεισόδια στα οποία οι τρεις πρωταγωνιστές του επιλέγουν κάποια χώρα του κόσμου με συμβατικά αυτοκίνητα, τα οποία στη πορεία του επεισοδίου τα μετατρέπουν σε δικές τους ιδιοκατασκευές.

Το 2010 οι τρεις παρουσιαστές του είχαν ως προορισμό τη Βηθλεέμ, το 2011 επέλεξαν την Ινδία ενώ το ειδικό επεισόδιο του 2012, προβλήθηκε ως μέρος της 19ης σεζόν σε δύο επεισόδιο (6ο και 7ο) με τους Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May να κάνουν ένα ταξίδι στη Κεντρική Αφρική σε μια προσπάθεια να βρούνε τη πηγή του Νείλου.

Το ίδιο επέλεξε και για φέτος το BBC, αφού όπως έγραψε ο ίδιος ο Clarkson στο Twitter του, το φετινό  ειδικό “Χριστουγεννιάτικο” επεισόδιο του Top Gear θα προβληθεί τον Μάρτιο.

[Πηγή: Jeremy Clarkson’s Twitter]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...