Fernandes: Η οδήγηση του Kovalainen στη Lotus του κόστισε

Σχετικά άρθρα

Heikki Kovalainen

Στους τελευταίους δυο αγώνες του περσινού πρωταθλήματος Formula 1, ο Heikki Kovalainen αντικατέστησε τον συμπατριώτη του Kimi Raikkonen, όταν αυτός αποφάσισε να κάνει την εγχείρηση στη πλάτη του. Ο Φιλανδός δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε ένα βαθμό, σε αντίθεση με τον Romain Grosjean που έδωσε 18 βαθμούς στη Lotus, με την δεύτερη θέση του στο GP των ΗΠΑ.

Η Caterham αποφάσισε να εμπιστευτεί τα μονοθέσιά της φέτος στα χέρια των Kamui Kobayashi και Marcus Ericsson, θεωρώντας πως ο Kovalainen δεν μπορεί να αποδώσει όσα θα ήθελε. Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πόσο επηρεάστηκε η απόφασή του να αντικαταστήσει τον Kovalainen, από την οδήγηση του Φιλανδού στη Lotus, ο ιδρυτής της ομάδας Tony Fernandes δήλωσε:

Προφανώς θα έλεγα ψέματα αν δήλωνα πως δεν έπαιξε ρόλο. Ήταν μια απόφαση που βασιζόταν σε πολλά πράγματα, αλλά παντού υπάρχουν τα υπέρ και τα κατά. Δίνω σε όλους ίσες ευκαιρίες. Υπήρχαν τα μέλη της ομάδας που υποστήριζαν τον Heikki και υπήρχαν αυτοί που υποστήριζαν τον Kamui, έπρεπε να πάρω μια απόφαση. Πρέπει να προχωρήσουμε, πρέπει να φανούμε λίγο αναίσθητοι αν θέλουμε να πετύχουμε.

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα