Αυτή είναι η Ferrari California T

Σχετικά άρθρα

2014 Ferrari California T leaked photo (1)

Ανανέωση: Επίσημο πλέον εδώ.

Μέσα στην ημέρα η Ferrari θα παρουσιάσει τη νέα California. Το όνομά της Ferrari California T, με το T να προέρχεται φυσικά από τον turbo κινητήρα που θα φορά.

Το αυτοκίνητο έχει κωδική ονομασία “149M Project” και θεωρείται εξέλιξη της τωρινής γενιάς, η οποία έχει κωδική ονομασία F149, με το γράμμα M να σημαίνει “Modificata” (τροποποιημένο στα Ιταλικά).

001 2014 Ferrari California

Η μεγάλη αλλαγή της νέας γενιάς της California θα βρίσκεται κάτω από το καπό της, εκεί όπου θα υπάρχει ο twin-turbo V8 3,8-λίτρων κινητήρας των Maserati Quattroporte και Ghibli, ο οποίος θα παράγει 552 άλογα, με την Ferrari να δηλώνει πως θα ακούγεται περίπου όπως και ο ατμοσφαιρικός V8 κινητήρας της τωρινής γενιάς.

2014 Ferrari California T leaked photo (2)

Από στιλιστικής άποψης το νέο entry-level μοντέλο της Ferrari, όπως μπορείς να διακρίνεις και από τη φωτογραφία, διαθέτει επιρροές από την F12berlinetta, ειδικά στο μπροστά μέρος, το οποίο είναι πιο επιθετικό. Βλέπουμε πως υπάρχει νέος προφυλακτήρας με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και μεγάλη γρίλια, αεριζόμενο καπό, νέους καθρέπτες και διαφορετικά πλαϊνά skirts.

Τα φωτιστικά σώματα είναι μία μίξη αυτών της F12 και αυτών της FF. Επίσης αεραγωγοί υπάρχουν και στο πλάι του αυτοκινήτου, μπροστά από τις πόρτες. Όσον αφορά στο πίσω μέρος, το design θα είναι περισσότερο California παρά F12. Τα φωτιστικά σώματα έχουν παραμείνει περίπου ως έχουν όμως τη στυλιστική επιλογή των (ψεύτικων) κάθετων εξατμίσεων, δίνουν τη θέση τους σε μία πιο συμβατική οριζόντια διάταξη. Επίσης ξεχωρίζει και ο διαχύτης.

ferrari-california-t (2)

Θα διαθέτει σκληρή, ηλεκτρονικά ελεγχόμενη αναδιπλούμενη οροφή, θα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και θα εξοπλίζεται με νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας βασιζόμενο πάνω στο UConnect της Chrysler, καθώς και το σύστημα Side Slip Angle Control το οποίο τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στην 458 Speciale.

Περισσότερες επίσημες λεπτομέρειες γι’αυτό θα μάθουμε μέσα στις επόμενες ώρες.

[Πηγή: Forza Passione, Autofilou]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...

Touring Arese RH95 Vento D’Oro

Η Carrozzeria Touring Superleggera βγάζει στην αγορά μια ειδική έκδοση του Arese RH95, την Vento D’Oro, με το αυτοκίνητο να πρόκειται για μια Ferrari...